Satakunnantie 1 32200 LOIMAA 050 470 3544 info@loimiranta.fi

Tervetuloa nauttimaan maukas ja täyttävä buffet-lounas arkisin klo 10.45–14.00. Katso lounaslista!

Monipuoliset juhla- ja kokoustilat kauniissa kartanomiljöössä Loimaan sydämessä. Lue lisää!

Haluaisitko kysyä lisää, pyytää tarjouksen taikka antaa palautetta tai kehitysideoita? Ota yhteyttä!

Sykähdyttävä juhlatila Loimaan sydämessä

Ruokaa, musiikkia, tanssia ja naurua vuoden jokaisena päivänä

Ravintola Loimiranta on ihastuttava lounas-, kokous- ja juhlatila Loimaan sydämessä. Täällä voit järjestää niin romanttiset häät, iloiset sukukokoukset kuin riehakkaat syntymäpäiväjuhlatkin – monia muita pienempiä tai isompia tilaisuuksia unohtamatta. Luonnon helmassa sijaitseva, tunnelmallinen kartanomiljöö tarjoaa loistavat puitteet ikimuistoisille juhlille; tunnelmasta pääset nauttimaan myös arkisin lounaan äärellä. Tutustu tarjontaamme ja tule viihtymään yksin, kaksin tai mikseipä vaikka sadan juhlavieraan voimin. Lämpimästi tervetuloa!

Herkullista ruokaa arkeen ja juhlaan

Arkipäivisin tarjoamme asiakkaillemme maittavaa buffet-lounasta, joka valmistetaan käsin tuoreista, puhtaista, kotimaisista raaka-aineista. Laadukas ja maukas ruoka on tietysti myös juhlapalveluidemme keskiössä; ravintolastamme saat tilaisuuteesi suussasulavat tarjoilut aina alkupaloista jälkiruokaan asti. Maukasta, raikasta, herkullista – sellaista on meidän ruokamme.

Upeat puitteet kartanomaisemissa

Olitpa sitten järjestämässä juhlia tai tulossa vain lounaalle, pääset nauttimaan viehättävän kartanomiljöön jäljittelemättömästä tunnelmasta. Koska kokonaisuuteen kuuluvat sekä uljas päärakennus että erikokoiset piharakennukset, sopivat nämä vuokrattavat juhlatilat niin pieniin ja intiimeihin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Päärakennukseen mahtuu parhaimmillaan jopa 120 vierasta! Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää siitä, minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä.

Ajankohtaista

MAAMME HALLITUKSEN SUOSITUKSESTA JOHTUEN, RAVINTOLA LOIMIRANTA SULKEE OVENSA 16.3. ALKAEN AINA 13.4.2020 ASTI.Ylioppilasjuhlavaraukset ovat täynnä lauantaille 30.5.2020. (Sunnuntaina 31.5.2020 on vielä vapaata!) Vuosille 2021 ja 2022 on molempiin yksi varaus, toinen juhla mahtuu mukaan, varaathan paikkasi pian!

Järjestä viihtyisä tilaisuus kanssamme

Oletko järjestämässä juhlia tai kokousta? Hienoa! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tiloista, tarjoiluista taikka sekä että. Meiltä saat monipuoliset juhlapalvelut saman katon alta. Kerro meille, mitä sinulla on suunnitteilla, ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse