Satakunnantie 1 32200 LOIMAA 050 470 3544 info@loimiranta.fi

Tunnelmallinen juhla- ja kokousravintola Loimaalla

Järjestä niin pienet kuin isommatkin tilaisuudet kanssamme

Ravintola Loimiranta on erinomainen juhla- ja kokousravintola, jonka viehättävä kartanotunnelma sekä herkulliset tarjoilut vakuuttavat niin ensi kertaa kävijän kuin paikalle palaavankin. Tiloissamme voit järjestää kaikenlaiset tilaisuudet ja tapahtumat aina pienistä kokoontumisista yli sadan hengen hääjuhlaan asti. Erikokoisia tiloja löytyy pihapiiristämme useita, ja suosittelemme sinulle mielellämme sopivaa vaihtoehtoa. Kun siis haluat varata valloittavan juhla- tai kokoustilan Loimaan keskustasta, ota yhteyttä!

Juhlatila, jossa koet unohtumattomia hetkiä

Ravintola Loimiranta toimii vanhassa, kauniissa kartanorakennuksessa. Kartano on täysin uudistettu tasokkaaseen juhla- ja ravintolakäyttöön remontoimalla tilat lattiasta kattoon, kuitenkin talon historiaa kunnioittaen. Olemme halunneet säilyttää hurmaavaa wanhan ajan tunnelmaa ja luoda juhlatilat, joissa jokainen tilaisuus ja tapahtuma pääsee loistamaan. Tiloistamme löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet aina pöydistä ja tuoleista pöytäliinoihin ja astioihin. Myös musiikintoisto onnistuu ja tanssilattia on kiillotettu siltä varalta, että vieraasi aikovat pistää jalalla koreasti.

Kartanotunnelmaan pääset helpoiten tutustumaan tulemalla meille lounaalle.

Viihtyisä kokoustila vaikka koko päiväksi

Tilamme taipuvat helposti myös erilaisten kokousten ja tapaamisten pitopaikaksi. Kokoustilat voidaan joustavasti järjestää tarpeidesi mukaisesti, ja kokoustekniikka löytyy paikan päältä. Ravintolamme voi järjestää kokouspäiväksi esimerkiksi aamupalan, lounaan sekä kahvituksen – tarjoilutkin ovat täysin räätälöitävissä. Hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Turkuun, Forssaan ja Tampereenkin seudulle tekevät meistä hyvän vaihtoehdon kokouspaikaksi. Palvelemme mielellämme henkilökohtaisesti, joten ota siis ihmeessä yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit varata kokoustilat Loimaan ehkäpä kauneimmasta miljööstä.

Loimiranta Loimiranta

Ravintola Loimiranta – faktalaatikko

  • Tilat max. 120 hengelle + 20 hlö pihatupa
  • Tilan koko 295 m² + pihatupa 25 m²
  • Täysin remontoitu, vuonna 1902 rakennettu talo
  • Tanssilattia ja esiintymislava
  • Lämmitettävä lasiterassi
  • Anniskeluluvat ja baari
  • Yläkerrassa taukotilat sekä morsiushuone

Järjestä viihtyisä tilaisuus kanssamme

Oletko järjestämässä juhlia tai kokousta? Hienoa! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tiloista, tarjoiluista taikka sekä että. Meiltä saat monipuoliset juhlapalvelut saman katon alta. Kerro meille, mitä sinulla on suunnitteilla, ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse