Satakunnantie 1 32200 LOIMAA 050 470 3544 info@loimiranta.fi

Mainio lounas Loimaan ytimessä

Herkullista lounasruokaa lämminhenkisen palvelun kera

Ravintola Loimiranta on viihtyisä lounas- ja tilausravintola Loimaan keskustassa. Meillä voit nauttia maukasta lounasta viehättävässä kartanomiljöössä, Loimijoen virratessa vieressä. Tarjoilemme lounasta arkisin klo 10:45 – 14:00. Herätä ruokahalusi kävelemällä meille vain parin korttelin matka Loimaan ydinkeskustasta tai hurauta paikalle autolla. Pihassamme on isot hyvät parkkitilat. Iltaisin ja viikonloppuisin tilamme täyttyvät juhlista, johon ravintolamme valmistaa herkulliset tarjoilut tilauksesta. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää yksityistilaisuuksien järjestämisestä; muussa tapauksessa tervetuloa lounaalle!

Buffet-lounas täynnä makuja

Tarjoilemamme buffet-lounas on tyyliltään rentoa ja mutkatonta kotiruokaa, jota kuitenkin höystämme uusilla tuulilla. Haluamme tarjota raikasta, mutta täyttävää lounasta niin, että nälkäisinkin lounastaja saa varmasti vatsansa täyteen. Kevyemmän ruokavalion ystäville tarjolla on runsas salaattipöytä jälkiruokakahveineen hintaan 8,90 €. Otamme myös mielellämme vastaan lounastoiveitanne!

Lounaslista

Lounasbuffetin hinta on 9,90 €. Hyväksymme kaikki normaalit maksuvälineet. Meillä käyvät Edenredin, Smartumin, Eazybreakin sekä ePassin lounasmaksuvälineet.

Lounaaseen sisältyvät aina tuoreet leivät ja levitteet, juomat sekä jälkiruoaksi kahvi tai tee ja pieni herkullinen makea. Valmistamme ruoat mahdollisuuksien mukaan erityisruokavaliot huomioiden.


Viikko 47 Lounaalla Hinta
Maanantai

Chorizopossua L,G

Kievin kana (sis.G, L)
Tikkuperunat M,G

Höyrytetyt kasvikset M,G

 9,90€
Tiistai

Paneroitu possun lehtipihvi L ja paprikamajoneesi L,G
Kermainen curry-broiler-ruukku L,G
Valkosipuliperunat M,G
Vihannes-mix M,G

9,90 € 
Keskiviikko 

Lihakeitto M,G ja liha-riisipasteija L

Uunissa haudutettua possun ulkofilettä L,G
Juustoinen kasvisgratiini L,G
Keitetyt perunat M,G

9,90 €
Torstai

Mureaa naudan kuvetta L,G
Broilerin file Aurajuustokastikkeessa L,G
Bataattiranskalaiset M,G

Höyrykasvis M,G

9,90 €
Perjantai

Joulukinkku & kotisinappi L,G

Halloumi-punajuuripihvit L

Porkkanalaatikko L,G rosolli M,G

Tähtitorttu L

9,90 €

Järjestä viihtyisä tilaisuus kanssamme

Oletko järjestämässä juhlia tai kokousta? Hienoa! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tiloista, tarjoiluista taikka sekä että. Meiltä saat monipuoliset juhlapalvelut saman katon alta. Kerro meille, mitä sinulla on suunnitteilla, ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse